2º Encuentro Festial de Famílias Bloggers

Estem molt contents de tornar a compartir aquí, la nostra 2ª Trobada Festial de Famílies Bloggers, després d’un any. Ho hem tornat a fer!!!

El passat Dijous 7 de Maig, a Festial va tenir lloc aquesta trobada amb bloggers i baby bloggers, on tots varen poder viure una experiència Festial.

La convocatoria va ser tot un èxit, molts van repetir, però també varem tenir noves cares, que poc a poc fan que aquesta família Festial vagi creixent, agraïm molt la presència de:

BarcelonacoloursHanselygreta, Lataat, Elpetitmagazin, Lamamafaelquepot,  Lanavedelbebe, mamaoveja, anotherbcn, Pallapupas.

Abans d’entrar en detalls voliem agrair la participació de l’Eleonore i de la Suzanne, de Hip Hip Hurray, com a noves col·laboradores de Festial, que juntament amb nosaltres varen decorar el local. Mireu quina benvinguda que varem preparar:

Per sorprende a grans i petits, vam crear el nostre racó de Bricks 4 Kidz, empresa que col·labora amb Festial, oferint tallers, activitats, aniversaris diferents, i sempre construïnt amb lego, mireu que bé que ho varem passar:

També vam poder gaudir de l’actuació de màgia per grans i petits on vam quedar tots fascinats.

Actuació magia a Festial

 

Tots els nens que varen voler es van fer un super maquillatge personalizat amb el pintacares que varem oferir:

Però la màgia no acaba aquí, perquè la visita de l’Elsa i l’Olaf va fascinar a tots els nens i nenes, i tots van voler fer-se fotos amb ells.

elsa i olaf a Festial

La familia va creixent, agraïm molt la presencia del nostres baby bloggers que l’any passat varen venir a les panxes de les mamis.

Per últim agraïr a l’Eleonore de Hip Hip Hurray que va ser la fotògrafa oficial de la festa i a Pallapupes per la seva presència  i els detalls que van oferir a tots els participants.

Esperem tornar a repetir perque com ens ha dit un ocellet: ” No hay dos sin tres…”

Gràcies per venir!!!

3 Responses to "2º Encuentro Festial de Famílias Bloggers"

Leave a Comment