Pallapupas, pallassos d’hospital

Som una sala de nassos

Avui us volem parlar de Pallapupas, una ONG que treballa en diferents hospitals i centres socio-sanitaris de Catalunya des de l’any 2000 amb l’objectiu d’omplir de somriures els espais, aportar alegria i alleugerir el dolor d’infants, joves i gent gran hospitalitzats.

Pallapupas treballa perquè hi hagi espai per al riure durant el procés de la malaltia, i així convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida mitjançant actuacions artístiques, amb un mètode artístic propi, orientades a infants i gent gran, en estreta col·laboració amb el personal sanitari. Cada intervenció es realitza de manera personalitzada, tenint en compte l’estat físic i psíquic del pacient així com la seva situació familiar; aquesta informació la proporciona el personal sanitari en el pas previ a la intervenció artística de Pallapupas.

Us deixem un video molt entranyable que defineix molt bé el que fan.

Estem molt agraïts de la oportunitat que Pallapupas ens ha donat com a empresa de nassos. Des de Festial intentarem aconseguir portar més somriures a més hospitals.

 

Racó solidari

Rincón solidario en Festial, lápices y narices Pallapupas

A Festial hem creat el nostre racó solidari, on, a través d’una guardiola, tota la gent que vingui a fer festes o a gaudir-les podrá fer la seva aportació a Pallapupas.

També tenim a disposició dels nostres clients els nassos o llapissos solidaris que per només 1 € poden tenir el detall de regalar-los a tots els convidats de les festes.

 

Si vols ser solidari a Festial t’ho posem fácil.buy custom essay

adblocker extension for chrome magento best ecommerce magento ecommerce magento ecommerce platform magento platform magento vs other ecommerce platforms magento web platform major companies outsourcing major companies that outsource major ecommerce platforms