Festa Mickey Mouse

Per fi va arribar el dia, teniem moltes ganes de explicar-vos i ensenyar-vos la festa d’aniversari que varem preparar el passat cap de setmana.

Ens van demanar una festa temàtica Mickey Mouse, la veritat es que no va ser fàcil, perque així com d’altres personatges casi no trobes coses, del Mickey en trobes tantes que costa molt escollir, però finalment teniem clar que els colors havien de ser vermell, negre i groc i així poc a poc vam anar contruïnt la festa. Cuidant fins l’últim detall, tot fet a mà, vam personalitzar-ho tot per la festa infantil de nens de 2 anys.

 

Així va quedar la nostra sala de festes amb decoració temàtica Mickey Mouse a Festial.

Els nens varen berenar briox de xocolata i de pernil dolç, entrepans Mickey, galetes Mickey Mouse, pastís foundant Mickey Mouse, fruita, algunes llaminadures, patates i gantxitos.

També hi ha havia les ampolles d’aigua personalitzades i molts detalls damunt la taula del Mickey, la iaia del protagonista va fer la corona i algun detallet més i ens va ajudar molt amb tot el muntatge, moltes gràcies!!

taula dolcça festial mickey2pastís mickey festial

galetes mickey festialbrenar festial mickey

Els adults també van tenir la seva part de berenar amb els colors Mickey!

taula brannier adults festial

La sorpresa final ja us imagineu quina va ser no? Doncs sí,  ens va visitar un dels nostres amics preferits de Festial, Mickey Mouse va treure el pastís i tot i que els més petits no es volien acostar, la seva cara va valer molt la pena, encara que només fos pels pocs minuts que va poder quedar-se el nostre amic.

Ja que els petits no volien fer-se fotos, els no tan petits van aprofitar per fer-se fotos amb ell, jajaja

Ja ho veieu Festial és una sala de festes amb diversió garantida per a grans i petits!!!

 personaje mickey mouse festialmickey mouse nens festialnesn grans festial

Ah!! per últim mireu quin detall va preparar per cada nen que va venir, bosseta Mickey, amb pot de bombolles de sabó, algunes llaminadures ecològiques i un globos mini per endur-se a casa.

 

 

No Comments Yet.

Leave a Comment