Super festa Frozen

La festa frozen s’ho mereix, això mateix li varem dir a la mare, quan ens va dir que moltes gràcies per publicar les fotos al blog.

Totes les festes que es fan a Festial són especials, però aquesta vegada estem molt agraïts, perquè aquests clients ens han implicat en la organizació de tot fins el gran dia.

La Meritxell feia 5 anys i era molt important que tingues una super festa Frozen, on tot estigues tematizat i es respirés aires de pel·lícula.

Així que, els que estem agraïts som nosaltres perquè hem format part d’aquest petit somin que tenia la Meritxell, convertir-se en una princesa, dins d’un palau de gel, gràcies per compartir-nos aquestes fotos, perquè així tothom pugui veure l’èxit de la vostra festa Frozen.

Crec que no calen més paraules, les imatges parlen soles.

vista festial festa Frozentaula dolça frozen festial

pastis frozen festialgaletes frozen festial

detalls frozen festialdetalls frozen festial

Realment la cara de felicitat de la Meritxell i la visita inesperada del seu personatge preferit van fer d’aquest dia i d’aquesta festa inolvidable per tots. Felicitats!!!

elsa a festialelsa protagonista a festial

No Comments Yet.

Leave a Comment

adblocker extension for chrome magento best ecommerce magento ecommerce magento ecommerce platform magento platform magento vs other ecommerce platforms magento web platform major companies outsourcing major companies that outsource major ecommerce platforms