Up2kids School of English arriba a Festial

Teniem moltes ganes de comunicar-vos que pròximament a Festial, podreu gaudir d’aquest innovador mètode per aprendre anglès, Up2kids estarà disponible per a tots vosaltres a partir del proper curs escolar.

up2kids school of english en festial

Durant el mes de Maig i Juny estarem cada dimarts i dijous de 17h a 20h disponibles a Festial, per explicar-vos tots els detalls. També es farán activitats promocionals gratuïtes per als nens, ens visitarán alguns personatges de Frozen i els nostres amics de la Patrulla Canina, es farán tallers infantils i moltes coses més. Us anirem informant de tot.

Començem portes obertes a Festial, el dia 10 de Maig!!!

De moment la nostra sala ja té una nova imatge i un nou racó per a que tots els nens puguin apendre Anglès, ha quedat molt bé!!

exterior festial y up2kidsrincon festial up2kids

El dia més important será el 2 de Juny, ja que  vindrà la nostre pedagoga i creadora del mètode per explicar-vos Up2kids i aclarir tots els possibles dubtes.

metodo up2kids eixample festial

 

Us animem a que visiteu la nostra pagina web: www.up2kids.es on trobareu un video molt visual i sencill que justifica y explica el perquè d’escollir Up2kids a Festial.

També us deixm aquí la nostre pagina de facebook per si us voleu ver fans i estar al corrent de totes les novetats, anirem publicant totes les activitats: facebook up2kids eixample

Moltes gràcies per confiar de nou en nosaltes, no us ho perdeu demaneu informació i reserveu la vostre plaça.

 

No Comments Yet.

Leave a Comment